Villa Projeleri

Sapanca Lake Villas’ın örnek dairesi Nisan ayında hazır

Nexonya tarafından Sapanca’da temelleri atılan Sapanca Lake Villas projesi, 19 villadan oluşuyor. Her birinin zemin artı iki katlı ve 6+2 tipinde tasarlandığı Nexonya Sapanca Lake Villas’ta; dört yatak odası, iki yaşam alanı, beş banyo ile bir ebeveyn banyosu ve bir hobi odası ile çamaşırhane ve depoyu da içeren odalar bulunuyor. Sakarya Villa projesinde ayrıca iki teras ve 1 balkon yer alıyor.  

Villa projesi, Sapanca Gölü’nü de panoramik bir manzaradan görecek şekilde inşa ediliyor. Kullanıcılarına müstakil bir yaşam sunacak olan Sakarya villa projesinin donatıları arasında; açık yüzme havuzu, basketbol alanı, çocuk oyun parkı, peyzaj ve yeşil alanlar ile kamelya ile yürüyüş yolları, dinlenme alanları ve her villaya özel açık otopark bulunuyor.  Barbekü alanı, 7/24 güvenlik-villa interkom ve jeneratör sistemi gibi birçok donanım da kullanıcılara sunuluyor.

İstanbul’a sadece altmış dakika uzaklıkta olan Sapanca’nın Dibektaş Bölgesi’nde hayata geçirilen villa projesi Sapanca Lake Villas, merkezi lokasyonlara da yakın mesafede yer alıyor. Doğanın içinde, huzurlu ve ayakları toprağa basan güvenli bir konut arayışında olanlar için 19 villanın inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Son deprem yönetmeliğine göre hazırlanan projede, 19 villa özellikli yaşam konutundan 7’sinin kaba inşaat çalışmaları bitmiş durumda buluyor. Villa projesinin ilk örnek villa ise Nisan ayında tamamlanmış olacak. 

Sapanca Lake Villas

Image 1 of 6

Ön satış fırsatlarını kaçırmayın!

Sapanca Lake Villas’ın yüzde 50 peşin yüzde 50 taksitle ve üstelik vade farksız ilk fiyat avantajından yararlanabiliriz.

Dört mevsimin doya doya hissedileceği, yeşiliyle, mavisiyle doğanın muhteşem renkleriyle bezeli atmosferiyle, huzurlu bir yaşamın kapısı Sapanca Lake Villas’ta aralanıyor. İstanbul’a sadece altmış dakika mesafede olan Sapanca, yalnızca yazlık veya tatil kültürüne değil, günlük hayat için de konforlu bir yaşam alanı sunuyor.

Ön satış taleplerinin devam ettiği Sapanca Lake Villas’ta, erken alımlar kullanıcıya yatırım avantajı da sağlıyor. Oldukça değerli bir bölgede hayata geçirilen Sapanca villa projesi, oturum için mükemmel bir konumda yer alırken ayrıca yatırım amaçlı satın alan kullanıcılara da kâr getirisi son derece yüksek bir gayrimenkul alımı sağlamış oluyor.

Proje Detayları için Resmi websitesini ziyaret edebilirsiniz.