İnşaat Projeleri Konut Projeleri

Bonega ile Boğaz manzaralı bir eviniz olabilir

İki kıtayı birbirine bağlayan konumuyla, Dünya’nın en güzel şehirlerinden biri olan İstanbul’da yaşamak bir tutkudur. Nexonya ise bu tutkuyu Bonega projesi ile taçlandırıyor.

Beylerbeyi’nde yer alan Bonega, İstanbul Anadolu Yakası’nın en güzel semtlerinden birinde yer alırken Avrupa Yakası’na köprü bağlantısıyla da oldukça merkezi bir konumda bulunuyor. Boğaz manzarasına sahip İstanbul konut projesi, Üsküdar’ın tarihi ve nostaljik ambiyansını da çevresinde barındırıyor.

Anadolu Yakası’nın müstesna ilçesi Üsküdar’da yer alan Bonega Beylerbeyi ile tarihi Yarım Ada’ya bir vapur uzaklığında olacaksınız. Çengelköy, Beylerberi, Kuzguncuk, Salacak ile Çamlıca gibi İstanbul’un nostaljik semtlerinin ruhunu ise çok yakından hissedeceksiniz.

Butik bir konsept olan Beylerbeyi konut projesinde 10 daire yer alıyor. Bahçe ve çatı dubleksi de bulunan İstanbul konut projesi; zemin + 6 kat olarak hayata geçiriliyor.

Keyifli bir manzaradan çok daha fazlasını sunan, detaylarında da kalitesini ortaya koyan ve şehrin ritmini yakından hissedebileceğiniz Beylerbeyi konut projesi, gün ışığından optimum yararlanabileceğiniz ferah, geniş ve özgün bir konseptte tasarladı.

Bonega Beylerbeyi konut projesi, sosyal imkanları ve yaşam gereksinimlerini bir arada sunar.
Konut projesinde; sauna, fitness odası, Türk hamamı, dinlence, duşlar ve spor alanı yer almaktadır. Böylece sporunuzu kendi özel alanınızda yaparak, yorgunluğunuzu da Bonega SPA’da atabilirsiniz.

Sosyal alanlar, dış mekanlar ve çevreyle uyumlu peyzaj düzenlemeleriyle hayatın her anında rahatlık ve güzelliği bir araya getiren çağdaş bir mimari yaklaşımla Nexonya Bonega Beylerbeyi’nde  sizin, ailenizin ve tüm sevdiklerinize konforlu bir yaşam alanı sağlamak için tasarlanmıştır.

Bölgenin ulaşımı en rahat olan lokasyonunda yer alır. Bahçeli ferah evler, eve özel depo, kapalı garajdan eve asansörle ulaşım, 7/24 güvenlik, sauna, hamam, spor salonu ve servis hizmetleri gibi ayrıcalıklarla hayatınız kolaylaşır.

Beylerbeyi’nde Boğaz manzaralı ya da bahçe konforlu bir ev sahibi olabilirsiniz

Gelin İstanbul’un merkezi Beylerbeyi’nde yeni evinize kavuşun. Öncelikli ev seçme ayrıcalığından yararlanmak için satış ofislerimizi ziyaret edebilir ya da bizi arayabilirsiniz.

Nexonya’nın sunduğu ödeme avantajlarıyla yüzde 50 peşin ve geri kalan yüzde 50 taksitli olarak vade farksız ve kişiye özel ödeme seçenekleriyle ev sahibi olabilirsiniz.

Proje Detayları için Resmi websitesini ziyaret edebilirsiniz.