Villa Projeleri

İstanbul’un kuzeyinde Şile’de loft bir yaşam

İstanbul’un kuzeyinde bulunan ve şehre 45 dakika uzaklıkta yer alan Nexonya Kuzey Villaları projesi ikiz villa konseptiyle hazırlanıyor. Her günü hafta sonu konforunda yaşamak isteyen kullanıcılarımıza sunduğumuz bu villa projemiz denize olan yakınlığıyla yaz mevsimini daha keyifli geçirmek isteyenler için oldukça uygun görünüyor. Çünkü Şile Kuzey Villaları’nın merkezi lokasyonuyla, hem şehrin karmaşasından uzak hem de hafta içini de hafta sonu kadar keyifle yaşayabileceğiniz ayrıcalıklı bir villa projesi olarak hayata geçiriliyor.  

Şile’de 20 özel villa projesi… Yeni nesil konsepti ile içinden çıkmak istemeyeceğiniz bir yaşam alanı sunan Nexonya Şile Kuzey Villaları, doğanın içinde huzurlu ve benzersiz bir hayatın yeni adresi. 


Şile Kuzey Villalarında dingin bir hayat…


Loft tarzı konsepti, farklı mimari yapısıyla konfor sunan Nexonya Kuzey Villaları, doğayla barışık, yeşile ve denize komşu, yıldızlara ise hiç olmadığınız kadar yakındır. Geniş duvarlar, geniş pencereler ve geniş tavanlar… Gün ışığını doyasıya yaşayabileceğiniz ferah iç mekan yapısıyla Şile Kuzey Villaları, her bir katında ayrı konfor sunuyor. Gündüzleri villaların
3 cephesinden gelen gün ışığından maksimum yararlanabileceksiniz. Akşamları ise yıldızların ışıltısını daha yakından hissedeceksiniz.

Konforlu yapısıyla birlikte tüm detayların incelikle tasarlandığı yepyeni  yaşam alanı siz ve sevdikleriniz için Nexonya Kuzey Villaları’nda. Mutfaktan salona, salondan, kış bahçesine kadar her alanın incelikle tasarlandığı projede her mevsim bir başka güzel. Yazın denizin tadını doyasıya çıkartacağınız renkli plajlarıyla, dilediğiniz zaman yürüyüşler yapabileceğiniz sahil kesimiyle, birbirinden güzel yemekleri bulabileceğiniz restoranları ve sevdiklerinizle beraber keyifli vakit geçirebileceğiniz mekanlarıyla da Şile, her mevsim gözde olmaya devam ediyor.

İstanbul gibi kozmopolitan bir şehrin sakin ilçelerinden biri olan Şile, yoğun iş temposuna ve şehir hayatına kısa bir mola vermek isteyenler için ideal bir lokasyonda.

Ve onca güzelliği bir arada sunan Şile’de, Nexonya size mükemmel kurgulanmış bir mimariye sahip 20 adet çok özel lüks villa sunuyor.

Kuzey Villaları’nda ön satış fırsatları devam ediyor.

Yüzde 50 peşin, yüzde 50 taksitle ve kişiye özel vade farksız ödeme planı ile Şile’de Nexonya Kuzey Villaları projesinden villa satın alabilirsiniz.