İnşaat Projeleri Konut Projeleri

Şehrin içinde yeni bir “Yaşam Vadisi”: Fergana

İstanbul’un Anadolu Yakası’nda Maltepe Esenkent’te bir kentsel dönüşüm projesi olarak inşa edilecek Nexonya’nın Fergana projesinde, 11 blokta toplam 240 daire yer alırken, bloklar yatay mimari konseptinde 10 katlı olarak yükselecek. Nexonya, Fergana konut projesinde kullanıcılarının ihtiyacına göre; 2+1, 3+1 ve 4+1 seçenekleri sunuyor.

İstanbul’un merkezinde Maltepe’de hem deniz hem de şehir manzarasına hâkim bir konumda hayata geçirilen Fergana’da, adalar manzarası da bulunuyor.  D-100 Karayolu’na yakın bir konumda yer alan Nexonya’nın Fergana konut projesi, Esenkent metro istasyonuna da yürüme mesafesinde yer alıyor.  Konut projesi metro ulaşımına kolaylığı dışında şehrin merkezinde olmasıyla birlikte, diğer toplu taşıma araçlarına yakınlığıyla da kişilerin tüm ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabilecekleri bir konumda yer alıyor.

Konut projesinde; geniş peyzaj ve yeşil alan mimarisi, kullanıcılar için  şehir içinde bahçe yaşamından konforla yararlanmayı sağlıyor.  Kamelya, süs havuzu ve yapay şelale huzurlu bir ambiyans sağlarken, ortak kapalı yüzme havuzu, sauna, hamam,  fitness salonu, basketbol sahası ve yürüyüş parkuru ile toplantı salonu imkânı dışında Fergana’da, çocuklar için ortak oyun alanları, kreş gibi sosyal imkanlar da yer alıyor. Ayrıca her daire için kapalı otopark, her blokta çift asansör, otoparktan daireye çıkış, 7/24 güvenlik, kapalı devre kamera sistemi ve her dairede görüntülü intercom sistemi de bulunuyor.

Konut projesinin mimarisi modern ve şık bir tasarıma sahiptir. Konutların iç tasarımları, ferah ve aydınlık alanlarıyla yaşam kalitesini arttırmayı hedefler. Ayrıca, konutlarda yer alan balkonlar ve teraslar, doğal güzellikleri ile yeşil bir çevrede yaşamanın keyfini yaşamanıza olanak sağlar.

Nexonya Fergana, modern mimarinin özenle işlendiği ferah konutlarıyla ve geniş sosyal olanaklarıyla kullanıcılarına yepyeni bir yaşam vadisi konsepti sunuyor.

Ön talep satış fırsatlarının devam ettiği konut projesinde kişiye özel ödeme planları da sunuluyor.  

Fergana’da yüzde 50 peşin geri kalan yüzde 50’yi ise taksitle taksitle ödemek mümkün oluyor. Nexonya kalitesi ile hayata geçirilen Fergana sizlere ileri mühendislik teknolojisi ve sismik izolatör uygulamasıyla güvenilir bir proje sunuyor.

Deniz manzaralı ve bahçe kullanımlı daire seçenekleri sunan Fergana’da lansman dönemine özel peşin fiyatına vade farksız taksitlerle daire sahibi olmanın avantajlarını kaçırmayın!

2

Image 1 of 6