Villa Projeleri

Sapanca’da Doğayla iç içe Lüks Villa Projeleri

Sapanca’da doğayla iç içe lüks villa projeleri, Sapanca Gölü‘nün çevresinde yer almaktadır. Nexonya tarafından hayata geçirilen Sapanca Lake Villas projesi, Sapanca Gölü’ne yakın bir konumda yer almaktadır. Projede 19 triplex villa yer almaktadır. Villalar 6+2 tipinde tasarlandı ve her birinde 4 yatak odası, 2 yaşam alanı, 5 banyo, 1 ebeveyn banyosu, 1 hobi odası, çamaşırhane ve depo bulunmaktadır. Ayrıca her villada 2 teras ve 1 balkon mevcuttur. Sapanca villa projesinde açık yüzme havuzu, basketbol alanı, çocuk oyun parkı, peyzaj ve yeşil alanlar, kamelya yürüyüş yolları, dinlenme alanları ve açık otopark gibi donatılar yer almaktadır. İstanbul’a arabayla 60 dakika uzaklıkta olan satılık villa projesi, huzurlu bir yaşam arayan kullanıcıları beklemektedir.

Sizce de yaşadığımız Dünya eşsiz güzelliklerde dolu değil mi?

Yemyeşil ormanları, uçsuz bucaksız görkemli dağlarıyla, turkuaz renkli denizleri ve gölleriyle birlikte doğal harikalarıyla da günümüzde bile hala keşfedilmeyi ve görülmeyi bekleyen binlerce yer olduğunu söyleyebiliriz.


Peki son zamanlarda hiç düşündünüz mü? Siz nereyi keşfetmek isterdiniz?

Biz ilk rotamızı son yıllarda popülaritesi daha da yükselen, ülkemizin en yeşil ve bolca aktivite yapılabilecek bölgelerinden Sapanca’ya çevirdik.

Sapanca için “Kartpostal gibi” benzetmesini yapmak az bile kalır. Neden mi?

Çünkü… İlkbaharda ağaçların tomurcukları eşsiz bir seremoniyle çiçek açtığında, yazın doğanın içinde bulduğunuz huzurda ve  güneşin enerjisini tümüyle hissettiğinizde, sonbaharda ise yaprakların renginin değişimine şahit olduğunuzda ve yağmurun sesini sıcacık kahvenizi yudumlarken battaniyenin altından dinlediğinizde, kar tanelerinin her bir kristalinin mucizevi bir şekilde gökyüzünden inerken doğada oluşturduğu bembeyaz atmosferi kışın Sapanca’da gördüğünüzde ne demek istediğimizi tam olarak hissedebileceksiniz. 😊

Anlatılmaz ancak yaşanır bir tabiata sahip olan Sapanca deyince ilk olarak akıllara muhteşem Sapanca Gölü’nün gelmesi çok doğaldır.

Sapanca’da Doğu – Batı mesafesi olarak 16 kilometrekarelik bir alana sahip bulunan Sapanca Gölü, çevresinde yer alan İstanbul, Ankara, Eskişehir, Bolu gibi illere olan yakınlığıyla da uzun yıllardır büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Dört mevsim yaşanabilecek ve dört mevsim boyunca gezilebilecek güzellikte olan Sapanca’da neler yapılabilir gelin bir bakalım.

Dilerseniz Sapanca Gölü çevresinde yer alan restoranlarda ya da Maşukiye’nin içinden dereler akan ambiyansında seçeceğiniz bir mekânda kahvaltınızı tercih ederek güne başlayabilirsiniz. Yürüyüş yapmayı seviyorsanız göl çevresinde oldukça keyifli zaman geçirebilirsiniz. Ayrıca yine göl çevresinde yer alan birbirinden güzel kasabalarını da ziyaret edebilirsiniz. Doğa yürüyüşlerini seviyorsanız trekking için onlarca parkur Sapanca’da sizi bekliyor.

Sapanca’da güzel havalarda gölde tekne turu keyifli olabilir. En güzel fotoğraf karelerini yakalamak içinse sazlıklar içerisindeki nostaljik sandalları kadrajınıza alabilirsiniz.

Sapanca Kışın bembeyaz karlar altında kalan Kartepe’nin zirvesi teleferikle gezip görmek için oldukça ideal, uzman kayakçılar içinse bu bölge Türkiye’nin sayılı rotaları arasında yer alıyor.

Piknik yapmayı seviyorsanız Sapanca’nın kırlarında onlarca piknik alanı bulabilirsiniz. Tabiat Parkı’nı ziyaret etmeyi de unutmayın.

Sapanca’nın siluetin gökyüzünden seyre dalmak istiyorsanız ve biraz maceradan hoşlanıyorsanız balon keyfi tam size göre olabilir.

Huzur ve konfor sağlayan kaplıcalarda ise dinlenmenin ve sıcacık suların içinde yüzmenin rahatlığını yaşayabilirsiniz.

Eşsiz doğasıyla Sapanca’da her an farklı bir güzelliğe şahit olmak mümkün… Öyle ki, güneşin doğuşundan itibaren, günbatımının muhteşem renkleriyle büyülenirken, gece parlayan yıldızlara daha yakın olduğunuzu hissedeceksiniz.

Huzurlu bir hayatın adresi olan Sapanca’da yaşam bir başka…

Filmlerdeki gibi bir ev hayali olanlar için Sapanca Lake Villas

Hepimiz Hollywood filmlerinde izlemişizdir. Bir tepenin yamacında, yemyeşil ağaçların arasında bir villanız olduğunu düşünün. Şehrin karmaşasından uzakta ve manzarasının panoramik bir şekilde tüm cephelerinden göl manzarasını görebildiğini…  Ne kadar da harika değil mi?

Yılın her mevsimi keyifle yürüyüş yapabildiğiniz parkurları olan, gürültüden arınmış çevresiyle kuş seslerini yakından duyabildiğiniz, konforun tüm olanaklarını deneyimleyebileceğiniz bir villa…

Nexonya tarafından hayata geçirilen ve muhteşem manzarasıyla göl yüzü projesi olarak adlandırılan Sapanca Lake Villas’ta tam 19 triplex villa yer alıyor.

Her birinin zemin artı iki katlı ve 6+2 tipinde tasarlandığı lüks villalar, dört yatak odası, iki yaşam alanı, beş banyo ve bir ebeveyn banyosu, bir hobi odası, çamaşırhane ve depoyu içeren odalardan oluşuyor. Ayrıca her bir villada iki teras ve 1 balkon yer alıyor. 

Kullanıcılarına müstakil bir yaşam sunacak olan villa projelerinin donatıları arasında; açık yüzme havuzu, basketbol alanı, çocuk oyun parkı, peyzaj ve yeşil alanlar, kamelya ile yürüyüş yolları, dinlenme alanları ve her villa projesine özel açık otopark bulunuyor.  Barbekü alanı, 7/24 güvenlik-villa interkom ve jeneratör sistemi gibi birçok donanım da projede yer alıyor.

İstanbul’a araçla 60 dakika mesafede bulunan Sapanca villa projeleri doğanın içinde muhteşem konumda yer alan Lake Villas, şehir yaşamının günlük karmaşasından ve stresinden tamamen uzaklaşıp huzurlu bir yaşam sürmek isteyen kullanıcılarını bekliyor. Villa projeleri her cepheden güneş görebilecek ve her birinin önü de tamamen açık olacak şekilde dizayn ediliyor.

Sapanca Gölü’ne yalnızca 3 kilometre mesafede bulunan Nexonya Sapanca villa projeleri, Kırkpınar sahiline 6,5 kilometre, Sapanca Doğa Parkı’na 8 kilometre, Sapanca İlçe Devlet Hastanesi’ne de 8,5 kilometre mesafede yer alıyor.

Hayallerinizdeki villaya sahip olmak ve Sapanca’nın güzellikleri içinde yaşamak için Nexonya Sapanca Lake Villas’ın ayrıcalıklı dünyasını keşfedebilirsiniz.