Villa Projeleri

Reşadiye Azure Villa Projesinde %50 Peşin %50 Taksit Avantajı!

İstanbul Reşadiye’de Azure’la Huzurlu Bir Yaşam 

İstanbul’un en yeşil ve en niş bölgelerinden Çekmeköy Reşadiye’de hayata geçirilen, bir Nexonya villa projesi olan Azure Villas, toplam 20 triplex lüks villadan oluşuyor.
Doğanın içinde, şehrin karmaşasından uzak bir konumda yer alan villa projeleri, Reşadiye’de 22 bin metre karelik sosyal yaşam alanına sahip bulunuyor.

4+2 tipinde dizayn edilen Azure Villas’ın dört cephesinde yeşile ve doğal güzelliklere açılan panoramik bir manzara yer alıyor. Villa projesinin özellikleri kullanıcılarına konfor sağlıyor. Her bir villa projesinin kendine ait açık havuzu ve bahçesi de bulunuyor. Villa projesinde ayrıca iki araçlık kapalı garaj, barbekü ve yemek alanı, ateş çukuru ile oturma alanı ve bahçe terasları da villaya özel olarak yer alıyor. Temelleri atılan Azure Villas’ta inşaat çalışmaları devam ederken, villa sahibi olmak isteyen kullanıcılar için ön satış fırsatları da devam ediyor.

Çekmeköy Reşadiye Villa Projeleri

Image 1 of 7

Oturumcuların keyifle vakit geçirebilecekleri sosyal donatılar sunulan Nexonya’nın Azure Villas Reşadiye villa projesinde, kamelya ve peyzaj alanları ile çocuklar için oyun alanları da bulunuyor. Doğanın kalbinde yer alan yürüyüş yolları ve basketbol sahası da kişileri daha sportif ve hareketli bir yaşama teşvik etmek üzere tasarlandı. Villa projelerinde, 7/24 güvenlik hizmeti de sağlanıyor. 

Modern bir mimariyle tasarlanan Azure Villas Reşadiye, konforlu yaşam alanları, yüksek tavanları ve geniş pencereleriyle kullanıcılarına konforlu bir yaşam sunuyor. İstanbul Anadolu Yakası’nda havalimanına 45 dakika mesafede olan proje, araçla merkezi lokasyonlara ve şehir içine de yakın konumda yer alıyor.