İnşaat Projeleri Konut Projeleri

Fergana Maltepe konut projesi yatay mimari ile konfor sunuyor

Maltepe, İstanbul’un Anadolu Yakası‘nda yer alan ve son yıllarda hızla gelişen bir ilçe olarak dikkat çekiyor. Konut projeleri, alışveriş merkezleri ve diğer ticari alanların artmasıyla birlikte, Maltepe’nin nüfusu da hızla artmaktadır.

Maltepe konut projesinin sosyal olanakları arasında, yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, çocuk oyun alanları, açık ve kapalı otoparklar yer almaktadır. Ayrıca, 24 saat güvenlik hizmeti ve kameralı güvenlik sistemi ile de sağlam bir güvenlik önlemi alınmıştır.

Konut projeleri Maltepe, konum olarak, sahil yoluna ve metro istasyonuna yakın bir konumda yer almaktadır. Bu sayede, İstanbul’un farklı noktalarına rahatlıkla ulaşmak mümkündür.

Nexonya Fergana’nın Güvenliği ve Huzuru

Konum açısından, proje Maltepe’nin merkezi bir noktasında yer alır. Sahil yoluna ve Metro İstasyonu’na yakın mesafede olduğu için, proje sakinleri İstanbul’un diğer bölgelerine kolayca ulaşabilirler. Ayrıca, Maltepe’nin tüm imkanlarına yürüme mesafesinde olmaları da büyük bir avantajdır.

Maltepe konut projesinin mimarisi modern ve şık bir tasarıma sahiptir. Maltepe konut projelerinde, geniş cam pencereler, balkonlar ve teraslar ile tasarlanmıştır. Bu sayede, bina sakinler muhteşem manzaralara sahip olabilirler.

Maltepe Konut Projeleri Fergana

Image 3 of 5

Nexonya Fergana web sitesine gitmek için tıklayınız.

Maltepe konut projelerinde içerisinde birçok sosyal olanak mevcuttur. Bunlar arasında kapalı havuz, hamam, sauna, fitness salonu, çocuk oyun parkı, yürüyüş yolları, yapay şelale, peyzaj alanları, dinlence alanları ve her blokta çift asansör gibi birçok imkan yer almaktadır.

Proje aynı zamanda, her daireye özel depo alanı ve kapalı otopark gibi özellikleri de içermektedir. Ayrıca, 7/24 kapalı devre kamera sistemi ve güvenlik hizmeti de sağlanmaktadır. Bu daire sakinlerinin güvenli bir şekilde yaşamalarını sağlar.

Daire seçenekleri de oldukça geniştir. Proje içerisinde 4 adet 2+1, 212 adet 3+1 ve 24 adet 4+1 daire seçenekleri mevcuttur. Bu daireler, geniş ve ferah bir yaşam alanı sunmaktadır.

Konut projesinde, modern mimarinin en son trendlerinin özenle işlendiği bir yapıya sahiptir. Her detayın düşünüldüğü projede, tasarımlar minimalizm ve işlevselliği bir arada sunar. Geniş cam pencereler, balkonlar ve teraslar sayesinde doğal ışık evin içine kadar girer. Bu sayede, evde ferah bir atmosfer yaratılır.

Projenin iç tasarımı da modern ve şık bir tarza sahiptir. Açık konseptli salon ve mutfaklar, yüksek tavanlar, geniş koridorlar ve şık banyolar ile evlerde ferahlık hissi yaratılır. Ayrıca, evlerdeki depo alanları ve kapalı otopark gibi özellikler de modern yaşamın gerekliliklerine uygun olarak tasarlanmıştır.

Sosyal olanaklar açısından da, projede modern ve geniş alanlar mevcuttur. Kapalı havuz, hamam, sauna, fitness salonu, çocuk oyun parkı, yürüyüş yolları, yapay şelale, peyzaj alanları ve dinlence alanları modern tasarımlarıyla sizi büyüleyecek.

Nexonya Fergana Maltepe projesi, konumu, geniş daire seçenekleri, modern mimarisi ve zengin sosyal olanakları ile Maltepe’de yeni bir yaşam arayanlar için en iyi seçeneklerden biridir. Modern mimarinin özenle işlendiği kapsamlı yapı ve geniş sosyal olanakları, müstakil bir yaşam arzulayanları büyüleyecek. Minimalizm ve işlevselliği bir arada sunan tasarımı, ferah ve şık iç tasarımıyla da dikkat çekiyor. Nexonya Fergana Maltepe projesi, Maltepe’deki konut projeleri arasında öne çıkan bir proje olup, yeşile huzurun eşlik ettiği, trafik stresinden uzak yeni evinizde geçirdiğiniz her dakikadan çok keyif alacaksınız.